Velkommen

- til Miracle Uddannelse, stedet med topkvalificerede tekniske instruktører om Oracle, SQL Server og andet IT relateret.

Miracle Uddannelse

Vi er en afdeling i Miracle A/S, der udfører IT-relateret undervisning. Vi har en hel fløj i firmaets hovedkontor i Ballerup med kursuslokaler, fællesrum og serveringsmuligheder. Lokalerne er nye, med arbejdspladser i høj kvalitet og det gængse moderne undervisningsudstyr. Der undervises i alle de IT områder, som Miracle er kendt for. Vi har et hold dedikerede instruktører, suppleret af Miracles mange konsulenter der dækker hele spektret.

Oracle
Miracle Uddannelse underviser i alt om Oracle. Vi har eget undervisningsmateriale om SQL, Databasen, E-business, WebLogic og det hele. Vi underviser også standard Oracle kurser for Oracle.

SQL Server
Vi underviser også fra vores ekspertviden om MS-SQL Server drift og optimering.

Andre systemer, Linux m.m.
Vi udvikler og holder kurser i flere andre områder - for eksempel MySql Server, Linux sysadmin, Sun og Solaris. Der holdes også korte seminarer og workshops om det der er hot i udviklingsverdenen - Google Wave, SOAP, GRASP og mange flere.

Fleksibilitet i tid og sted
Der er selvfølgelig den almindelige 9 til 16 undervisning i klasselokalet, men vi bruger også aftener og weekender hvor folk måtte ønske det. Skræddersyede kurser laves med kort varsel. Kurser kan også holdes ude - både på kundens udstyr og på vores rejsehold af maskiner.

Abonnement service - korte Web kurser
Egentlig har man bare lyst at vide noget om f.eks. Materialized View på Oracle, men ikke har tid eller lyst til en tre dages DBA kursus.
Vi tilbyder en abonnement service, hvor korte kurser holdes på et begrænset område - og det foregår via Live-Web.

- til Miracle IT Teachers - stedet med de absolutte topkvalificerede tekniske instruktører om Oracle, SQL Server og andet IT relateret.

Miracle IT Teachers

Miracle IT Teachers - M.I.T. - er en afdeling i Miracle A/S, der udfører IT-relateret undervisning. M.I.T. har en hel fløj i firmaets hovedkontor i Ballerup med kursuslokaler, fællesrum og serveringsmuligheder. Lokalerne er nye, med arbejdspladser i høj kvalitet og det gængse moderne undervisningsudstyr. Der undervises i alle de IT områder, som Miracle er kendt for. M.I.T. har et hold dedikerede instruktører, suppleret af Miracles mange konsulenter der dækker hele spektret.

Oracle
M.I.T. underviser i alt om Oracle. Vi har eget undervisningsmateriale om SQL, Databasen, E-business, WebLogic og det hele. Vi underviser også standard Oracle kurser for Oracle.

SQL Server
M.I.T. underviser også fra vores ekspertviden om MS-SQL Server drift og optimering.

Andre systemer, Linux m.m.
M.I.T. udvikler og holder kurser i flere andre områder - for eksempel MySql Server, Linux sysadmin, Sun og Solaris. Der holdes også korte seminarer og workshops om det der er hot i udviklingsverdenen - Google Wave, SOAP, GRASP og mange flere.

Fleksibilitet i tid og sted
Der er selvfølgelig den almindelige 9 til 16 undervisning i klasselokalet, men M.I.T. bruger også aftener og weekender hvor folk måtte ønske det. Skræddersyede kurser laves med kort varsel. Kurser kan også holdes ude - både på kundens udstyr og på M.I.T.s rejsehold af maskiner.

Abonnement service - korte Web kurser

Egentlig har man bare lyst at vide noget om f.eks. Materialized View på Oracle, men ikke magter en tre dages DBA kursus. M.I.T. tilbyder en abonnement service hvor korte kurser holdes på et begrænset område - og det foregår via Live-Web.